LIU Hotel Çatı Kaplama

LIU Hotel Çatı Kaplama

  • Ayra İnşaat
  • 10.08.2020

Merkezimiz Ankara olsa da Antalya bizim ikinci evimiz. 2010 dan günümüze 200 ü aşkın otel, villa ve konutların Çatı ve Cephe kaplama projelerinde yer aldık ve yer almaya devam ediyoruz. Bu sene de adreslerimizden biri LİU HOTEL. Çatı kaplaması olarak Boyalı Alüminyum Sac Kenet malzemesi kullanılacaktır. Hotel çatısını her türlü su ve ısı yalıtımlı şekilde tamamlayıp teslim edeceğiz. AYRA ÇATI VE CEPHE SİSTEMLERİNİ seçtikleri için LİU HOTEL ailesine teşekkür ederiz.

AYRINTILAR
Dorçe – Toki – Malatya Köyevi ve Ahır

Dorçe – Toki – Malatya Köyevi ve Ahır

  • Ayra İnşaat
  • 03.08.2020

DORÇE Prefabriğin müteahhitliğini yaptığı, TOKİ Köy Evi ve Ahır Projesinin Bent – İkizpınar – Bulutlu sahasında bulunan toplamda 88 Köy Evi ve 72 Ahır şantiyesinin AQUAPAN METAL KİREMİT Çatı Kaplama imalatımız devam etmektedir. Depremzede vatandaşlarımıza güven ve huzur içinde hissedecekleri bir yaşam alanı sağlayan bu projenin içinde bulunmaktan gurur duyuyoruz.

AYRINTILAR
Casa Luna Çatı Kaplama

Casa Luna Çatı Kaplama

  • Ayra İnşaat
  • 01.07.2020

Antalya Konyaaltı’nda inşası devam eden, Özpınarlar İnşaat’ın müteahhitliğini yaptığı yeni projesi Casa Luna Hotel çatıları AYRA ÇATI VE CEPHE SİSTEMLERİNE emanet. Kullandığımız 1. Sınıf malzemeler ve işinde uzman ekiplerimiz ile ısı ve su yalıtımı konusunda sorunsuz çatılar inşa etmek bizim işimiz. Antalya’ya yeni nefes olacak Casa Luna projesinde çatı çelik konstrüksiyon ve Boyalı Alüminyum Sac Kenet kaplama imalatlarımız başlamıştır. Özpınarlar İnşaat ailesinin bu projede yanında olmaktan onur duyuyoruz.

AYRINTILAR