Dış Cephe Mantolama Fiyatları Ne Kadar ?

Dış Cephe Mantolama Fiyatları Ne Kadar ?

  • Ayra İnşaat
  • 29.08.2022

Dış cephe mantolama her zaman en çok tercih edilen ve en çok ihtiyaç duyulan mimari hizmet arasında yer almaktadır. Özellikle evlerin farklı iklim koşullarında ve farklı hava şartlarında sıcaklık kontrolünün sağlanması adına dış cephe mantolama yöntemine başvurulur. Bu noktada, dış cephe mantolama hizmeti hakkında en çok merak edilen konulardan birisinin de fiyat olduğunu, bu hizmeti almak isteyen çoğu kişinin ilk olarak “Dış cephe mantolama fiyatları ne kadar?” sorusunu sorduğunu da belirtmemiz gerekmektedir. Ayra İnşaat olarak her zaman müşterilerimize uygun fiyat politikamıza bağlı olarak hizmet sunmakta ve onlara en uygun fiyatlı hizmetlerimiz ile mantolama hizmeti sunmaktayız.

AYRINTILAR
Dış Cephe Kaplama Modelleri

Dış Cephe Kaplama Modelleri

  • Ayra İnşaat
  • 29.08.2022

Her zaman en yaratıcı ve profesyonel mimari modelleri sunmakta olan Ayra İnşaat olarak birbirinden kaliteli dış cephe kaplama modelleri ile tüm müşterilerimize en benzersiz hizmeti sunmaktayız. Söz konusu dış cephe kaplama olduğunda müşterilerimize sunduğumuz hizmetler ile her zaman evlerini daha şık ve konforlu bir hale getirmelerinde onlara yardımcı oluyoruz. Bu noktada, dış cephe kaplama modelleri seçeneklerimiz ile evlerine yeni bir soluk katmaları konusunda onlara en iyi ve en kaliteli hizmeti de sunmakta olduğumuzu gururla belirtmeliyiz. Dış cephe kaplama modelleri konusunda her zaman sektörün en önde gelen firmalarından olan Ayra İnşaat, tüm müşterilerine en kaliteli dış cephe kaplama modellerini sunmaktadır.

AYRINTILAR
Çatı Pencere Modelleri

Çatı Pencere Modelleri

  • Ayra İnşaat
  • 29.08.2022

Birbirinden şık ve konforlu çatı pencere modelleri ile evinize modern bir hava katın. Çatı pencere modelleri sayesinde evinizin konforlu ve şık bir görünüm kazanacağından emin olabilirsiniz. Kullanışlı çatı pencere modelleri ile hem gökyüzünü tüm berraklığıyla istediğiniz zaman görebilecek hem de farklı hava koşullarında dahi seyir zevkinizi bozmamış olacaksınız. Üstelik, tüm bunları Ayra İnşaat tarafından sunulmakta olan profesyonel çatı pencere modelleri hizmeti sayesinde gerçekleştireceksiniz. Yıllardır sektörde hizmet vermekte olan firmamız sayesinde her zaman en kaliteli çatı pencere modellerini yaptırabilirsiniz. Firmamız, sunduğu benzersiz hizmet ile her zaman en kaliteli çatı pencere modelleri ile müşterilerine hak ettikleri hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Yıllardır sektörde yer alan ve kendi alanına yön vermekte olan firmamız, yenilikçi çatı pencere modelleri ile karşınızda.

AYRINTILAR
Kıbrıs Pandemi Hastanesi

Kıbrıs Pandemi Hastanesi

  • Ayra İnşaat
  • 20.12.2020

Türkiye’nin KKTC’de yaptırdığı 100 yataklı Lefkoşa Acil Durum Hastanesi’nin yaklaşık 15.000 m2 Kenet Çatı kaplama imalatını 45 gün gibi kısa bir sürede tamamlamış bulunmaktayız. Dayanışma ve karşılıklı yardımlaşmaya en fazla ihtiyaç duyduğumuz günlerde yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ ne yapılan desteğin bir parçası olmak bizleri ziyadesiyle onure etmiştir. Ehemmiyetin farkında olan, 45 gün boyunca gerektiğinde mesailere kalarak canla başla çalışıp Kenet Çatı kaplamasını bitiren ekip arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz.

AYRINTILAR
Yüngül Konakları

Yüngül Konakları

  • Ayra İnşaat
  • 01.11.2020

Ankara İncek’te Bulunan Yüngül Konakları 8 Adet Villa İnşaatının Çatı Kaplama, Cephe Fiber Cement ve Prekast İmalatımız Bitme Aşamasına Gelmiştir.Ankara’nın seçkin projelerinden olan İncek’te inşası devam eden YÜNGÜL KONAKLARI’n da artık sona yaklaşmış bulunmaktayız. Kenet çatı kaplaması, cephe Fiber Cement ve Prekast uygulamasını AYRA ÇATI VE CEPHE SİSTEMLERİNE emanet ettiğiniz için teşekkür ederiz.

AYRINTILAR